Tipul bucătăriei:
Tacos cu carne de porc
- serveste 2
- Puțin efort
Carnea tocată de porc este o umplutură foarte bună pentru aceste tacos moi. Dacă vă place mâncarea mexicană, vă va plăcea această cină foarte ușoară – condimentați carnea cu chimen și ardei iute, apoi serviți cu roșii, ceapă roșie și creme frage.
Încercați aceste tacos cu carne de porc ușor condimentate, apoi verificați tacos-urile noastre cu pui, tacos al pastor, tacos cu friptură și altele retete de tacos.
Ingrediente
- ulei de masline
- ceapă 1, tocat
- usturoi 2 cuișoare, tocate
- carne tocată de porc 250 g
- chimen măcinat 1 lingura
- pudră blândă de ardei iute 1 lingura
- zahar brun 2 linguri
- oțet de cidru 75 ml
- passata 200 ml
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie. Prăjiți ceapa și usturoiul cu condimente timp de 5 minute. Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenește. Scurgeți orice exces de ulei. Adăugați chimenul, pudra de chilli, zahărul și oțetul. Se fierbe timp de 5 minute; se adauga passata. Gatiti 10 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
-
Pasul 2
Se servesc cu tacos prajite, branza, rosii tocate, ceapa rosie si crème fraîche.
Informatii nutritionale
- Kcals 385
- Gras 18.8g
- Saturate 5.5g
- Carbohidrați 28.7g
- Fibră 1.2g
- Proteină 27g
- Sare 0,83g