Skip to content

Tipul bucătăriei:

O masă de tocat cu tacos și boluri de carne tocată de porc, ceapă, brânză, roșii și crème fraîche

Tacos cu carne de porc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Carnea tocată de porc este o umplutură foarte bună pentru aceste tacos moi. Dacă vă place mâncarea mexicană, vă va plăcea această cină foarte ușoară – condimentați carnea cu chimen și ardei iute, apoi serviți cu roșii, ceapă roșie și creme frage.


Încercați aceste tacos cu carne de porc ușor condimentate, apoi verificați tacos-urile noastre cu pui, tacos al pastor, tacos cu friptură și altele retete de tacos.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapă 1, tocat
  • usturoi 2 cuișoare, tocate
  • carne tocată de porc 250 g
  • chimen măcinat 1 lingura
  • pudră blândă de ardei iute 1 lingura
  • zahar brun 2 linguri
  • oțet de cidru 75 ml
  • passata 200 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie. Prăjiți ceapa și usturoiul cu condimente timp de 5 minute. Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenește. Scurgeți orice exces de ulei. Adăugați chimenul, pudra de chilli, zahărul și oțetul. Se fierbe timp de 5 minute; se adauga passata. Gatiti 10 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.

  • Pasul 2

    Se servesc cu tacos prajite, branza, rosii tocate, ceapa rosie si crème fraîche.

Informatii nutritionale

  • Kcals 385
  • Gras 18.8g
  • Saturate 5.5g
  • Carbohidrați 28.7g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 27g
  • Sare 0,83g
#Tacos #carne #porc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *