Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tagine cu coajă de miel

Tagine cu ciocan de miel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest tajin de miel gătit lent este principalul perfect pentru congelare înainte: faceți dublu, puneți jumătate în congelator și veți avea mereu ceva bun de mâncat în timpul sărbătorilor


Încercați acest tajin cu ciocan de miel, apoi verificați tajinul nostru clasic de miel și tajinul vegetarian.

Ingrediente

  • tulpini de miel 4
  • ceapa 2, tăiate în jumătate și feliate
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • şofran o ciupitura
  • ghimbir de pamant ½ linguriță
  • chimion 1 lingura
  • bat de scortisoara 1
  • datele 10, înjumătățit
  • roșii cherry la conserva 400 g
  • supă de pui
  • cuscus a servi
  • migdale de servit, prajit si tocat
  • fistic a servi
  • pătrunjel a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Rumeniți coaja de miel peste tot în puțin ulei. Se pune intr-o caserola mare cu ceapa, usturoiul, sofranul, ghimbirul macinat, chimenul si scortisoara.

  • Pasul 2

    Adăugați curmalele, roșiile cherry și suficient bulion de pui cât să acopere abia. Acoperiți și fierbeți timp de 2-2 ore și jumătate până când carnea este fragedă. Se răcește, apoi se îngheață. Pentru utilizare, dezghețați complet peste noapte, apoi încălziți ușor până când este fierbinte.

  • Pasul 3

    Serviți cu cușcuș amestecat cu migdale, fistic și pătrunjel.

#Tagine #ciocan #miel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *