Tipul bucătăriei:
Tagliatelle de pui cu tarhon și lămâie
- serveste 2
- Uşor
Transformă resturile de pui la friptură în acest preparat plin de paste la mijlocul săptămânii
Încercați pastele noastre cu pui cu lămâie, apoi consultați rețetele noastre de paste cu lămâie și pui la friptură.
Ingrediente
- tagliatelle proaspete 250 g
- șalotă 1, feliate fin
- unt
- ulei de masline
- piept de pui gata fript 2, ruptă în bucăți
- tarhon un buchet mic, frunze culese si tocate
- lămâie ½, suc
- parmezan ras, a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți o jumătate de pachet de tagliatelle proaspete și scurgeți, rezervând puțină apă de gătit. Se prăjește eșaota într-un nod de unt și un strop de ulei într-o tigaie până se înmoaie, apoi se adaugă fileurile de piept de pui prăjit la încălzit și se ung în uleiul de unt. Se adaugă pastele, tarhonul tocat, zeama de la jumătate de lămâie și asezonare. Adăugați un strop de apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a crea un sos care îmbracă tagliatellele. Se serveste cu parmezan ras.