Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta taitei cu susan cu pui

Taitei cu susan de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Uitați de mâncarea la pachet într-o sâmbătă seara, acest fel de mâncare cu tăiței de pui este super rapid și mult mai sănătos. Semințele de susan adaugă un aspect crocant și aroma grozav preparatului


Ingrediente

  • tăiței cu ou 100 g
  • ulei de susan 2 linguri
  • piept de pui 2, tăiați în fâșii subțiri
  • ceapă 1, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • muguri de fasole 150 g
  • sos de soia închis 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurge, se intoarce in tigaie si se amesteca prin 1 lingura ulei de susan si se lasa acoperit intr-o parte.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți puiul în uleiul rămas la foc mare până începe să se rumenească. Adăugați ceapa și usturoiul și continuați să gătiți pentru câteva minute.

  • Pasul 3

    Adaugati varza de fasole, un strop de apa si sosul de soia. Amestecați tăițeii și amestecați, gătind încă câteva minute, apoi serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 503
  • Gras 17.2g
  • Saturate 2.4g
  • Carbohidrați 46.4g
  • Proteină 43.6g
#Taitei #susan #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *