Skip to content

Tipul bucătăriei:

Taitei de orez cu miel hoisin

Taitei de orez cu miel hoisin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această cină rapidă și simplă este gata în mai puțin de 30 de minute, dar este plină de aromă, care o face să se simtă mult mai luxoasă. Este, de asemenea, o modalitate grozavă de a folosi acel borcan de hoisin care pândește în dulapul tău. Serviți cu salata de chilli și castraveți pentru a reduce dulceața.


Ingrediente

  • taitei de orez 125 g
  • miel 6 cotlet, tăiate de grăsime
  • sos hoisin 1 lingura
  • castravete ½
  • ulei de susan 1 lingura
  • otet de orez sau otet de vin alb 1 lingura
  • ardei iute roșu 1, mărunțit
  • frunze de menta dintr-o grămadă mică

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați tăițeii de orez urmând instrucțiunile de pe pachet, apoi clătiți cu apă rece și scurgeți. Ungeți cotleturile de miel cu sosul hoisin. Tăiați castravetele în benzi folosind un curățător de coajă sau un cuțit ascuțit. Se amestecă cu tăițeii de orez și ingredientele rămase. Mielul la grătar timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când este fiert, dar încă roz. Serviți cu tăiței.

Informatii nutritionale

  • Kcals 489
  • Gras 22.4g
  • Saturate 10.6g
  • Carbohidrați 55,7g
  • Proteină 19.2g
#Taitei #orez #miel #hoisin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *