Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de tăiței Shanghai cu carne de vită prăjită

Taitei de vita prajit Shanghai

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Gata în doar 30 de minute, acești tăiței prăjiți din carne de vită din Shanghai sunt o masă grozavă și ușoară pentru două săptămâni.


Ingrediente

  • sos de soia 3 linguri
  • vin de orez socotitor 2 linguri
  • Sos de scoici 2 linguri
  • zahăr tos auriu 2 lingurite
  • faina de porumb 2 lingurite
  • tăiței udon proaspeți sau direct la wok 300 g
  • friptură slabă la prăjit 300 g, tăiate fâșii
  • ulei de arahide sau floarea soarelui pentru prăjit
  • ghimbir o bucată mică, decojită și mărunțită
  • ceapa verde 4, tocate (păstrați câteva bucăți verzi pentru decor)
  • ardei iute roșu 1, tocat
  • pak choy 200 g, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați soia, vinul, sosul de stridii și zahărul până când zahărul se dizolvă. Se amestecă făina de porumb cu 2 linguri de apă apoi se amestecă în sos.

  • Pasul 2

    Dacă folosiți tăiței straight-to-wok, puneți-i într-o strecurătoare și turnați peste un ibric cu apă clocotită. Acest lucru le va slăbi puțin și va scăpa de orice acoperire. Fidea proaspătă este bine să se adauge așa cum sunt.

  • Pasul 3

    Se amestecă friptura cu 1/2 linguriță ulei. Încinge un wok sau o tigaie la mare, apoi se prăjește friptura timp de 2-3 minute. Scoateți friptura din tigaie, apoi adăugați ghimbirul, ceapa primăvară și chilli cu încă un strop de ulei și prăjiți câteva minute.

  • Pasul 4

    Adăugați pak choy și gătiți până se ofilesc. Puneți sosul și tăițeii cu friptura și orice suc. Se amestecă până se încălzește și sosul se îngroașă ușor. Se servesc in boluri calde stropite cu verdeata de ceapa primavara.

Informatii nutritionale

  • Kcals 520
  • Gras 14.9g
  • Saturate 4.4g
  • Carbohidrați 52.4g
  • Zaharuri 10.5g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 41,8g
  • Sare 5.4g
.
#Taitei #vita #prajit #Shanghai
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *