Skip to content

Tipul bucătăriei:

Taitei picant de arahide cu pui si castane de apa

Taitei picant de arahide cu pui si castane de apa

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această salată cu tăiței din Asia de Sud-Est are un sos delicios de arahide picant și dulce și este o modalitate excelentă de a folosi resturile de pui (sau curcan de Crăciun!). Pasta de tamarind Bart este vândută în majoritatea supermarketurilor importante din secțiunea asiatică sau de condimente.


Ingrediente

  • taitei fini cu ou 200 g
  • castane de apă Forma de 200 g, scursa si taiata felii
  • castravete 1 mic, feliat
  • piept de pui fiert 4, mărunțit
  • ceapa verde 1 buchet, tocat
  • arahide prăjite 4 linguri, tocate
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • ulei de susan 2 linguri
  • zahăr brun moale 3 linguri
  • sos de soia 1 lingura
  • pasta de tamarind borcan de 100 g
  • pasta de ardei iute 1 lingura sau 1 ardei iute rosu mic tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți tăițeii până când sunt fragezi, scurgeți și turnați într-un castron mare. Bateți ingredientele pentru dressing cu 2 linguri de apă, turnați cea mai mare parte peste tăițeii călzi și amestecați bine.

  • Pasul 2

    Când se răcește, adăugați castanele de apă, castraveții, puiul și ceapa primăvară. Serviți cu dressingul rămas în lateral.

#Taitei #picant #arahide #pui #castane #apa
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *