Tipul bucătăriei:
Toad în gaura
- servește 4 persoane
- Uşor
Broasca în gaură este un clasic absolut. Aici vă arătăm cum să faceți această rețetă de cârnați și aluat foarte simplă, gata în mai puțin de o oră. Nu uitați să serviți cu muștar!
Faceți acest broască clasică în rețeta găurii, apoi verificați broasca noastră de rozmarin în gaură, broasca chorizo în gaură, broasca de cartof dulce în gaură și broasca de muștar în gaură. Utilizați orice aluat rămas cu rețetele noastre gustoase de budincă din Yorkshire.
Ingrediente
- făină simplă 150g
- Pulbere engleză de muștar 3 lingurițe
- ouă 2
- lapte 300ml
- cimbru 3 crenguțe, frunze dezbrăcate
- carnati de porc 8 grase
- ulei de floarea soarelui 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face aluatul, amestecați făina și praful de muștar într-un castron cu un praf bun de sare. Bateți treptat ouăle și laptele până când aveți un aluat neted. Se amestecă cimbru.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Prăjiți cârnații în ulei până se rumenesc. Puneți cârnații și orice ulei în fundul unui vas pentru cuptor (veți avea nevoie de unul în care să aranjați cârnații uniform, cu suficient spațiu între ele pentru ca aluatul să crească).
-
Pasul 3
Pune vasul la cuptor timp de 5 minute pentru a se încălzi. Dă-i aluatului încă un tel, apoi toarnă în vasul fierbinte. Introduceți imediat înapoi în cuptor și gătiți timp de 30 de minute până când este umflat, rumenit și crocant.
Informatii nutritionale
- Kcals 625
- Gras 40.1g
- Saturează 11.8g
- Carbohidrați 44.4g
- Fibră 2.3g
- Proteină 24.4g
- Sare 2.27g