Tipul bucătăriei:
Tocană de ardei jamaican
- serveste 4
- Puțin efort
Această rețetă de tocană cu piper din Jamaica este o oală ușor de hrănit familia. Ghimbirul, ardeiul ardei și ienibaharul condimentează carnea fragedă de vită și cartofii dulci pentru un fel de mâncare încălzit iarna
Încercați această tocană cu ardei din Jamaica, apoi verificați tocana noastră vegetariană.
Ingrediente
- la fiert sau la fiert carne de vită precum tibia, tăiate în bucăți mici
- ulei pentru prăjit
- ceapa 2 mici, tocate
- ghimbir o bucată mare de mărimea unei nuci, decojită și tocată
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- scotch bonnet chilli 1, fără sămânță și tocată mărunt
- cimbru uscat 1/2 linguriță
- boabe de ienibahar 8
- bat de scortisoara 1
- supa de vita 800 ml
- lapte de nucă de cocos tavă de 400 g
- cartofi dulci 300 g, decojite și tăiate în bucăți de 2-3 cm
- spanac 250 g, spălate și tocate
Metodă
-
Pasul 1
Încinge o caserolă mare și prăjește carnea de vită în 2 linguri de ulei până se rumenește. Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, apoi adăugați ghimbir, usturoi și ardei iute și gătiți timp de câteva minute. Adauga cimbrul, ienibaharul, scortisoara, bulionul si laptele de cocos. Aduce până la
fierbeți ușor, acoperiți apoi gătiți timp de 1 oră și jumătate. -
Pasul 2
Adăugați cartofii dulci și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Se amestecă spanacul și se fierbe timp de 5 minute bune. Serviți în boluri.
Informatii nutritionale
- Kcals 596
- Gras 36g
- Saturate 20.5g
- Carbohidrați 26.4g
- Fibră 5.7g
- Proteină 38.7g
- Sare 1g