Tipul bucătăriei:
Tocană de jaret cu șuncă și rădăcină
- servește 4 persoane
- Un mic efort
Vine iarna, așa că loviți carnea și legumele pe aragaz, astfel încât să vă puteți ghemui pe canapea cu un castron cald din această tocană reconfortantă de șuncă.
Încearcă această supă de șuncă cu șuncă, apoi verifică terina noastră cu șuncă, crochetele cu șuncă, rotolo cu șuncă și mai multe rețete de șuncă.
Ingrediente
- ulei de masline
- praz 2, clătite și tocate
- morcovi 2, decojite și tocate
- suedez ½ mic, decojit și tocat
- boia afumată ½ linguriță
- supă de pui 1 litru
- cartofi 2 medii, decojite și tăiate în bucăți
- jaret de șuncă gătită aproximativ 300 g, trase în bucăți
- Varză sau alte verdețuri 200 g, mărunțit
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare. Gatiti prazul pana se inmoaie, apoi adaugati morcovii si soia. Gatiti 3-4 minute, amestecand, apoi adaugati boiaua afumata si mai gatiti inca un minut.
-
Pasul 2
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fiert. Gatiti 5 minute, apoi adaugati cartofii si sunca si fierbeti usor inca 10 minute. Adăugați verdeața și gătiți timp de 5 minute.
Informatii nutritionale
- Kcals 312
- Gras 7.8g
- Saturează 2.1g
- Carbohidrați 26.6g
- Zaharuri 11.4g
- Fibră 11g
- Proteină 28.3g
- Sare 2.7g
#Tocană #jaret #șuncă #și #rădăcină