Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tocană de miel mai sănătoasă

Tocană de miel mai sănătoasă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O oală consistentă, cu conținut scăzut de grăsimi, pentru o masă de familie sățioasă. Orzul perlat adaugă volum unei tocane ușoare de miel, legume și cartofi. Se prepară în câteva minute, apoi se lasă la fiert timp de 1 oră. Servește tocanita cu frunze verzi sau pâine cu crusta pentru sucuri.


Încercați această rețetă sănătoasă de tocană de miel, apoi verificați tocana noastră vegetariană.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • pulpă slabă de miel 400 g, tăiate de grăsime și tăiate în bucăți
  • ceapa 2, tăiate cubulețe
  • țelină 2 bețe, tăiate cubulețe
  • morcovi 200 g, tăiate cubulețe
  • cartofi 350 g, decojite și tăiate cubulețe
  • frunza de dafin 1
  • orz sidefat 3 linguri
  • supa de miel 1 litru
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • arpagic ½ buchet, tocat
  • mentă cateva frunze, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tavă mare și se prăjește mielul în reprize până se rumenește. Scoateți cu o lingură cu șuruburi, apoi adăugați ceapa, țelina și morcovul în vas. Se prăjește timp de 5 minute până se înmoaie, apoi se adaugă mielul rumenit, cartofii, frunza de dafin, orzul și supa de miel în vas și asezonează. Se pune capacul pe tigaie si se fierbe 1 ora pana cand mielul este fraged. Se amestecă ierburile pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 463
  • Gras 21.6g
  • Carbohidrați 32.9g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 31.5g
  • Sare 0,4g
#Tocană #miel #mai #sănătoasă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *