Tipul bucătăriei:

Tocană de miel, roșii și tamarind la sfârșitul verii

Tocană de miel, roșii și tamarind la sfârșitul verii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Pasta de tamarind oferă o margine dulce-acrișoare acestei tocănițe de supă. Păstrați bucățile de miel mici, astfel încât să se gătească uniform


Încercați această tocană de miel, roșii și tamarind, apoi verificați fiertura noastră vegetariană.

Ingrediente

  • fripturi de picior de miel 600g, grăsime tăiată și tăiată în bucăți de mușcătură
  • ceapă 1 mare, tocată mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • fulgi de chilli uscat 1 linguriță
  • turmeric măcinat 1 linguriță
  • pasta de tamarind 2 linguri
  • draga draga 1 lingură
  • piure de tomate 2 linguri
  • roșii de viță de vie (într-adevăr coapte) 400g, tocat
  • supă de pui 400 ml
  • patrunjel cu frunze plate o mână, tocată
  • mentă o mână, tocată
  • pâini plate umflate a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului și a mentei, într-o caserolă mare, cu capac mare. Condimentați și amestecați bine, apoi puneți o foaie dublă de folie sub capac și închideți-o bine, strângând folia în jurul capacului pentru a sigila.

  • Pasul 2

    Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute, apoi amestecați pătrunjelul și menta și serviți cu pâine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 323
  • Gras 12.1g
  • Saturează 5.2g
  • Carbohidrați 17.5g
  • Zaharuri 15.6g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 34.2g
  • Sare 0,9g
.
#Tocană #miel #roșii #și #tamarind #sfârșitul #verii
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast