Tipul bucătăriei:
Tocană de miel, roșii și tamarind la sfârșitul verii
- servește 4 persoane
- Uşor
Pasta de tamarind oferă o margine dulce-acrișoare acestei tocănițe de supă. Păstrați bucățile de miel mici, astfel încât să se gătească uniform
Încercați această tocană de miel, roșii și tamarind, apoi verificați fiertura noastră vegetariană.
Ingrediente
- fripturi de picior de miel 600g, grăsime tăiată și tăiată în bucăți de mușcătură
- ceapă 1 mare, tocată mărunt
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- fulgi de chilli uscat 1 linguriță
- turmeric măcinat 1 linguriță
- pasta de tamarind 2 linguri
- draga draga 1 lingură
- piure de tomate 2 linguri
- roșii de viță de vie (într-adevăr coapte) 400g, tocat
- supă de pui 400 ml
- patrunjel cu frunze plate o mână, tocată
- mentă o mână, tocată
- pâini plate umflate a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului și a mentei, într-o caserolă mare, cu capac mare. Condimentați și amestecați bine, apoi puneți o foaie dublă de folie sub capac și închideți-o bine, strângând folia în jurul capacului pentru a sigila.
-
Pasul 2
Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute, apoi amestecați pătrunjelul și menta și serviți cu pâine.
Informatii nutritionale
- Kcals 323
- Gras 12.1g
- Saturează 5.2g
- Carbohidrați 17.5g
- Zaharuri 15.6g
- Fibră 3.7g
- Proteină 34.2g
- Sare 0,9g
#Tocană #miel #roșii #și #tamarind #sfârșitul #verii