Tipul bucătăriei:
Tocană de porc, chilli și fasole
- serveste 4
- Puțin efort
Această tocană condimentată combină carnea de porc cu roșiile mărunțite, fasolea verde, ardeiul roșu și roșiile: ideală pentru a-ți încălzi oasele când vântul fluieră afară.
Încercați această tocană de porc, ardei iute și fasole, apoi verificați tocana noastră vegetariană.
Ingrediente
- ulei de masline
- carne de porc taiata cubulete 400 g
- ceapa rosie 1, tăiat în jumătate și feliat
- usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
- fulgi de chilli un ciupit mare
- chimen măcinat 1 lingura
- ardei roșu 1, tăiat în bucăți
- roșii feliate tavă de 400 g
- supă de pui 400 ml
- cartofi mici de salată 250 g, tăiate la jumătate
- Fasole verde 100 g
- coriandru ½ buchet, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderență. Se condimentează carnea de porc apoi se rumenește rapid peste tot. Scoateți apoi adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de un minut.
Adăugați fulgii de ardei iute, chimenul și piperul și gătiți încă 2 minute. Adăugați înapoi carnea de porc cu roșiile din conserva și supa de pui.
Aduceți la fiert și adăugați cartofii. Gatiti 10-15 minute apoi adaugati fasolea si gatiti inca 5 minute. Se condimentează și se împrăștie peste coriandru pentru a termina.
Informatii nutritionale
- Kcals 294
- Gras 11.7g
- Saturate 3g
- Carbohidrați 20g
- Fibră 3.5g
- Proteină 28.5g
- Sare 0,92g