Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui afumat și tocană de fasole

Tocană de pui afumat și chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această tocană afumată de pui și fasole cu chorizo ​​și o picătură de ardei iute este consistentă și delicioasă. Ai nevoie doar de o oală și este pe masă în doar 30 de minute, perfect pentru o masă fără probleme la mijlocul săptămânii


Încercați această tocană de pui și chorizo, apoi verificați tocana noastră vegetariană.

Ingrediente

  • ceapa rosie 1 mic, feliat
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ulei de masline
  • praf de ardei iute 1 lingura
  • ardei roșu ½, tăiat în bucăți
  • Pulpe de pui 4 fără piele, tăiate fâșii
  • chorizo ½ pachet, tăiat în fâșii
  • rosii 4, tocat
  • supă de pui 300 ml
  • fasole borlotti Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • coriandru ½ buchet mic, tocat
  • pitta integrală pâine de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa si usturoiul in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie. Adăugați praful de chilli și ardeiul și gătiți timp de un minut. Adăugați puiul și chorizo ​​și prăjiți câteva minute.

  • Pasul 2

    Amestecați roșiile și supa și aduceți la fiert. Adăugați fasolea și gătiți încă 15-20 de minute până se îngroașă. Se amestecă coriandru și se servește în boluri cu pâinea pitta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 529
  • Gras 18.8g
  • Saturate 4.8g
  • Carbohidrați 34.1g
  • Fibră 8.4g
  • Proteină 58g
  • Sare 2.25g
#Tocană #pui #afumat #și #chorizo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *