Tipul bucătăriei:
Tocană de pui afumat și chorizo
- serveste 2
- Puțin efort
Această tocană afumată de pui și fasole cu chorizo și o picătură de ardei iute este consistentă și delicioasă. Ai nevoie doar de o oală și este pe masă în doar 30 de minute, perfect pentru o masă fără probleme la mijlocul săptămânii
Încercați această tocană de pui și chorizo, apoi verificați tocana noastră vegetariană.
Ingrediente
- ceapa rosie 1 mic, feliat
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- ulei de masline
- praf de ardei iute 1 lingura
- ardei roșu ½, tăiat în bucăți
- Pulpe de pui 4 fără piele, tăiate fâșii
- chorizo ½ pachet, tăiat în fâșii
- rosii 4, tocat
- supă de pui 300 ml
- fasole borlotti Tavă de 400 g, clătită și scursă
- coriandru ½ buchet mic, tocat
- pitta integrală pâine de servit
Metodă
-
Pasul 1
Se caleste ceapa si usturoiul in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie. Adăugați praful de chilli și ardeiul și gătiți timp de un minut. Adăugați puiul și chorizo și prăjiți câteva minute.
-
Pasul 2
Amestecați roșiile și supa și aduceți la fiert. Adăugați fasolea și gătiți încă 15-20 de minute până se îngroașă. Se amestecă coriandru și se servește în boluri cu pâinea pitta.
Informatii nutritionale
- Kcals 529
- Gras 18.8g
- Saturate 4.8g
- Carbohidrați 34.1g
- Fibră 8.4g
- Proteină 58g
- Sare 2.25g