Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tocană de pui și flageolete

Tocană de pui și flageolete

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Pulpele de pui sunt pline de aromă și perfecte pentru acest fel de mâncare, dar poți înlocui pieptul de pui dacă preferi. Fasolea flageolet se gătește foarte repede și este perfectă într-o tocană


Încercați această tocană de pui și flageolet, apoi verificați tocana noastră vegetariană.

Ingrediente

  • Pulpe de pui 2
  • şalotă sau ceapă mică 1, decojită și tăiată mărunt
  • supă de pui 400 ml
  • frunza de dafin 1
  • fasole flageoletă Cutie sau cutie de 400 g, clătită
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • mustar Dijon 2 lingurite
  • pâine prăjită cu aluat 2 bucăți
  • crème fraîche 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți coapsele de pui și puneți-le într-o tigaie cu eșapa, bulionul și foaia de dafin, lăsați la fiert și fierbeți aproximativ 8 minute sau până când puiul este fiert.

    Ridicați și răciți pentru scurt timp. Intre timp se adauga fasolea in supa cu patrunjel si se fierbe 3 minute.

    Scoateți cu grijă carnea de pe os și tăiați-o în bucăți mici, adăugați înapoi la fasolea cu muștar.

    Puneți pâinea prăjită în baza a 2 boluri, puneți cu lingura peste pui și fasole și terminați cu un vârtej de crème fraîche și mult piper negru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 497
  • Gras 20.2g
  • Carbohidrați 34g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 42.1g
  • Sare 1.4g
#Tocană #pui #și #flageolete
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *