Tipul bucătăriei:
Tocană de vită cu cuptor lent, cu vin roșu și rozmarin
- servește 4 persoane
- Uşor
Această tocană consistentă este plină de fier, proteine și antioxidanți naturali. Puneți shin de vită, vin roșu și legume într-un aragaz lent și lăsați-l timp de patru ore
Căutați o rețetă de tocană de vită cu aragaz lent? Încercați rețeta noastră ușoară sau Mai mult idei cu aragaz lent…
Ingrediente
- tibie de vită sau alte tipuri de carne de vită 750g, tăiați în alte bucăți mari și îndepărtați grăsimea
- făină simplă 2 linguri, foarte condimentate
- ulei de masline 2 linguri
- vin roșu 100 ml
- ceapă 1, tocat
- morcovi 2, cubulete
- țelină 2 bețișoare, tăiate cubulețe
- piure de tomate 1 lingură
- rozmarin tocat pentru a face 2 lingurițe
- stoc de vita 400 ml
- piure de cartofi a servi
- broccol cu tijă lungă a servi
- patrunjel cu frunze plate o mână, de servit
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți aragazul lent la mare. Aruncați carnea de vită în făina condimentată, apoi îndepărtați excesul. Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă. Prajiti cateva bucati de vita, asigurandu-va ca nu aglomerati tigaia, la foc mare pana se rumenesc peste tot. Acest lucru va adăuga o culoare profundă minunată la tocană finală. Scoateți carnea de vită din tigaie și în aragazul lent. Repetați cu restul de carne de vită și ulei.
-
Pasul 2
Se toarnă vinul roșu în tigaie și bule, răzuind bucățile cruste de la bază. Trageți în aragazul lent. Adăugați ceapa, morcovii, țelina, purul de roșiieE, rozmarin și carne de vită la aragazul lent și amestecați. Puneți capacul și gătiți timp de 4 ore, apoi condimentați. Serviți tocanita în boluri cu piure de cartofi, broccoli și un strop de pătrunjel, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 400
- Gras 17g
- Saturează 5.5g
- Carbohidrați 12.7g
- Zaharuri 4.4g
- Fibră 3.4g
- Proteină 42.3g
- Sare 0,5g