Skip to content

Tipul bucătăriei:

5216

Tocană picant de pui și ardei cu quinoa cu ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O tocană super rapidă și ușoară de pui și ardei pentru întreaga familie, servită cu o quinoa cu ierburi. Plin de legume și fasole, este, de asemenea, o opțiune bună de ceai sănătos – la puțin peste 300 de calorii per porție.


Ingrediente

  • ceapă 1, tăiat cubulețe
  • spray cu ulei de măsline
  • ardei iute roșu 1, tăiat cubulețe și semințe
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • fasole Pinto Tavă de 400 g, scursă și clătită
  • boia afumată fierbinte 1 lingura
  • Quinoa 200 g
  • piper verde 2, tăiate în cuburi
  • piept de pui fara piele 2, cuburi
  • pătrunjel un buchet mic, tocat grosier
  • coriandru un buchet mic, tocat grosier
  • mărar tocat pentru a face 2 linguri
  • mentă tocat pentru a face 2 linguri
  • lămâie verde 1, ½ suc și ½ tăiat felii

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa într-un strop de ulei de măsline timp de 3 minute apoi adăugați chilli. Gatiti 1 minut, apoi adaugati rosiile, 200 ml apa, fasolea, boia de ardei si condimentati. Se fierbe timp de 10 minute. Fierbeți quinoa în apă cu sare timp de 10-15 minute, apoi scurgeți-o.

  • Pasul 2

    Adăugați ardeiul verde și puiul în tocană și gătiți timp de 10 minute. Amestecați quinoa cu majoritatea ierburilor și o stoarcere de suc de lămâie. Se presară cu restul ierburilor și se servește cu felii de lime.

Informatii nutritionale

  • Kcals 355
  • Carbohidrați 48,7g
  • Proteină 30.1g
  • Gras 4.5g
  • Sare 0,3g
  • Fibră 3.9g
#Tocană #picant #pui #și #ardei #quinoa #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *