Skip to content

Tipul bucătăriei:

umăr de miel fiert lent

Umărul de miel gătit lent de la Anchor & Hope

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Anchor & Hope de lângă stația Waterloo a fost unul dintre primele gastropub-uri care a demarat tendința de partajare și a devenit o destinație de vizitat obligatoriu pentru iubitorii de mâncare serioși. Acest umăr de miel gătit lent este un fel de mâncare fără rușine, care este grozav pentru a hrăni o mulțime.


Ingrediente

  • umărul de miel 1, pe os
  • morcovi 2
  • țelină 2 bețe
  • praz 1
  • napii 3 mingi de squash de dimensiuni
  • ceapa 2, fiecare tăiat în 8 felii
  • roșii prune 2 cutii de 400 g
  • usturoi 3 capete întregi, înjumătățite și coaja de hârtie îndepărtată
  • vin alb 2 pahare
  • buchet garni cateva crengute de cimbru, rozmarin si patrunjel legate intre ele
  • supă de pui proaspăt, cub sau concentrat până la 300 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 160c/ventilator 140c/gaz 3. Se rumeneste cu grija umarul peste tot intr-o tava pentru a capata putina culoare pe miel si a da putin grasimea. Scoateți mielul și îndepărtați toate, cu excepția câteva linguri de grăsime. Tăiați legumele în bucăți de dimensiuni decente, adăugați-le în tavă și rumeniți peste tot. Adaugati rosiile, usturoiul, vinul, buchet garni si supa, apoi puneti mielul la loc.

  • Pasul 2

    Acoperiți mielul cu o foaie de hârtie de copt unsă cu unt și gătiți aproximativ 3 ore (verificați după 2½). Când cade de pe os, este gata. Serviți cu dauphinoise gratinată sau fasole.

#Umărul #miel #gătit #lent #Anchor #Hope
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *