Tipul bucătăriei:
Umplutura cu carne de cârnați
- servește 8-10
- Uşor
În loc de aceleași bile de umplutură, încercați să vă faceți propriile prăjituri umplute cu carne de cârnați cu castane, pancetta și salvie. În plus, pot fi făcute cu o zi înainte și apoi răcite până în ziua de Crăciun.
Încercați această umplutură cu carne de cârnați, apoi verificați-ne umplutura de salvie si ceapa, umplutura de castaneumplutura de porc și mai multe rețete de garnituri de Crăciun.
Ingrediente
- eşalotă 3, tocat
- unt 50 g
- castane fierte ambalate în vid 100g, tocat
- cârnați de porc Pachet de 450 g, decojit
- pesmet alb proaspăt 140 g
- salvie 1 lingura, tocata fin plus 12 frunze intregi
- cimbru frunze culese pentru a face 1 lingura
- buzdugan macinat 1⁄2 linguriță
- ou 1
- panceta 24 de erupții cutanate
- miere curgătoare 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Prajiti usor salota in jumatate din unt pana se inmoaie, dar nu se rumeneste. Se amestecă castanele pentru câteva minute, apoi se pun într-un bol de mixare și se lasă până se răcește.
-
Pasul 2
Adăugați carnea de cârnați, pesmet, salvie tocată, cimbru, buzdugan și oul la ceapă cu puțin condimente și amestecați bine.
-
Pasul 3
Topiți restul de 25 g unt și folosiți puțin pentru a peria găurile unei forme de brioșe sau chifle cu 12 găuri. Încrucișați două pancete în fiecare gaură, lăsând capetele deasupra părților laterale. Umpleți fiecare gaură cu o parte din umplutură, rotunjind vârfurile pentru a face prăjituri mici. Înfășurați fâșiile de pancetta peste partea de sus pentru a face o cruce. Adăugați o frunză întreagă de salvie și ungeți blaturile cu miere și ultimul unt topit.
-
Pasul 4
Pentru a servi se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/ gaz 6. Coacem prajiturile de umplutura 25-30 de minute (in timp ce curcanul se odihneste), pana devin aurii si crocante deasupra. Ridicați din cutii folosind un cuțit mic pentru a le ajuta să le eliberați și serviți cu curcanul și toate tunsoarele.
Informatii nutritionale
- Kcals 323
- Gras 21.6g
- Carbohidrați 19.8g
- Fibră 1.1g
- Proteină 11.8g
- Sare 1.9g