Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pancetta și prăjituri cu umplutură de salvie

Umplutura cu carne de cârnați

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8-10
  • Uşor

În loc de aceleași bile de umplutură, încercați să vă faceți propriile prăjituri umplute cu carne de cârnați cu castane, pancetta și salvie. În plus, pot fi făcute cu o zi înainte și apoi răcite până în ziua de Crăciun.


Încercați această umplutură cu carne de cârnați, apoi verificați-ne umplutura de salvie si ceapa, umplutura de castaneumplutura de porc și mai multe rețete de garnituri de Crăciun.

Ingrediente

  • eşalotă 3, tocat
  • unt 50 g
  • castane fierte ambalate în vid 100g, tocat
  • cârnați de porc Pachet de 450 g, decojit
  • pesmet alb proaspăt 140 g
  • salvie 1 lingura, tocata fin plus 12 frunze intregi
  • cimbru frunze culese pentru a face 1 lingura
  • buzdugan macinat 1⁄2 linguriță
  • ou 1
  • panceta 24 de erupții cutanate
  • miere curgătoare 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Prajiti usor salota in jumatate din unt pana se inmoaie, dar nu se rumeneste. Se amestecă castanele pentru câteva minute, apoi se pun într-un bol de mixare și se lasă până se răcește.

  • Pasul 2

    Adăugați carnea de cârnați, pesmet, salvie tocată, cimbru, buzdugan și oul la ceapă cu puțin condimente și amestecați bine.

  • Pasul 3

    Topiți restul de 25 g unt și folosiți puțin pentru a peria găurile unei forme de brioșe sau chifle cu 12 găuri. Încrucișați două pancete în fiecare gaură, lăsând capetele deasupra părților laterale. Umpleți fiecare gaură cu o parte din umplutură, rotunjind vârfurile pentru a face prăjituri mici. Înfășurați fâșiile de pancetta peste partea de sus pentru a face o cruce. Adăugați o frunză întreagă de salvie și ungeți blaturile cu miere și ultimul unt topit.

  • Pasul 4

    Pentru a servi se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/ gaz 6. Coacem prajiturile de umplutura 25-30 de minute (in timp ce curcanul se odihneste), pana devin aurii si crocante deasupra. Ridicați din cutii folosind un cuțit mic pentru a le ajuta să le eliberați și serviți cu curcanul și toate tunsoarele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 323
  • Gras 21.6g
  • Carbohidrați 19.8g
  • Fibră 1.1g
  • Proteină 11.8g
  • Sare 1.9g
#Umplutura #carne #cârnați
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *