Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de umplutură de porc cu Miso

Umplutura de porc cu miso

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Luați-vă sărbătoarea de Crăciun la nivelul următor și serviți această umplutură epică de porc cu o lovitură umami miso și topping de bacon striat


Faceți această umplutură de porc, apoi verificați umplutura noastră de salvie și ceapă, umplutura de castane, umplutura de carne de cârnați și mai multe rețete de umplutură de Crăciun.

Ingrediente

  • ciuperci porcini uscate 20g
  • ulei vegetal 2 linguri
  • ceapa 2, tocat mărunt
  • usturoi 3 cuișoare, tocate mărunt
  • salvie o mana de frunze, tocate marunt
  • miso alb 2 linguri
  • pesmet alb moale 125g
  • boabe de piper negru zdrobit pentru a face ½ linguriță
  • carne de cârnați 650g
  • slănină striată 24 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ciupercile porcini într-un castron, turnați suficientă apă doar fiartă pentru a acoperi și înmuiați timp de 10 minute. Se scurg, păstrând lichidul, și se toacă mărunt ciupercile.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă și prăjiți ceapa timp de 10 minute sau până se înmoaie, apoi amestecați usturoiul și salvia și gătiți 1 minut. Adăugați ciupercile împreună cu lichidul lor și gătiți până când aproape tot lichidul s-a evaporat. Se amestecă în miso.

  • Pasul 3

    Se răstoarnă într-un castron și se răcește ușor, apoi se amestecă pesmetul, piperul negru și carnea de sos și se condimentează.

  • Pasul 4

    Puneți felii de slănină pe o tocătoare și folosiți spatele unui cuțit mare pentru a răzuia și întinde slănina. Folosiți-le pentru a alinia fundul și părțile laterale ale unei cutii de pâine de 900g, suprapunându-se ușor și asigurându-vă că există o mică ieșire.

  • Pasul 5

    Puneți umplutura în forma de pâine, apăsând pentru a o compacta, apoi pliați peste slănina deasupra pentru a sigila complet umplutura. Gatiti la cuptor pentru 30-35 de minute sau pana cand umplutura este fiarta.

  • Pasul 6

    Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se scurge cu grijă orice lichid din cutie. Rulați ușor un cuțit în interiorul cutiei, întoarceți-o și tăiați-o pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 610
  • Gras 44,6g
  • Saturează 15.2g
  • Carbohidrați 21.2g
  • Zaharuri 4.9g
  • Fibră 4g
  • Proteină 29.1g
  • Sare 4.2g
.
#Umplutura #porc #miso
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *