Skip to content

Tipul bucătăriei:

1583

Varză cu chipolatas și alune

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Kale este o frunză verde consistentă, asemănătoare spanacului, dar cu puțin mai multă mușcătură după gătit. Face o cină rapidă pentru doi, gătită cu chipolatas și alune și împrăștiat cu linguine.


Ingrediente

  • chipolatas 8, fiecare tăiat în 3
  • ceapă 1, tocat grosier
  • ulei
  • alune de padure o mână
  • kale 8 frunze mari (aproximativ 200g), apoi fierte la abur sau fierte timp de 4 minute
  • Paste precum linguine, 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți chipolatele și ceapa în puțin ulei până se rumenesc bine și sunt fierte.

    Adaugati alunele si prajiti un minut, apoi adaugati varza varza si un nod de unt, asezonati bine si amestecati totul impreuna. Se servesc aruncate prin paste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 699
  • Carbohidrați 54,5g
  • Proteină 25.7g
  • Gras 43.6g
  • Sare 2.3g
  • Fibră 7.3g
#Varză #chipolatas #și #alune
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *