Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Cele mai bune rețete de varză de Bruxelles

„Vlăstari prăjiți cu Nduja

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

„Nduja adaugă o notă de condiment înflăcărat în această rețetă ușoară de varză de Bruxelles, gata în 30 de minute


Faceți această rețetă de varză prăjită de Nduja, apoi verificați varza noastră de Bruxelles cu slănină și castane, varză friptă, varză de Bruxelles prăjită și mai multe rețete de varză de Bruxelles.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • varză de Bruxelles 600g
  • ulei de masline 2 linguri
  • ‘nduja 75g, sfărâmat
  • suc de lămâie o stoarcere

Metodă

  • Pasul 1

    Îndepărtați frunzele exterioare murdare și dure de la muguri, tăiați fundurile ușor și apoi tăiați-le în jumătate prin baze. Aduceți o tigaie mare cu apă ușor sărată la fierbere și aveți la îndemână un castron mare cu apă cu gheață. Spălați mugurii timp de 2 minute sau până când sunt ușoare când sunt stoarse. Se scurge, apoi se răstoarnă în apa cu gheață. Se răcește timp de 15 minute până când este complet rece, apoi se scurge din nou. Acest lucru se poate face cu o zi înainte și apoi păstrat la frigider până când este gata de utilizare.

  • Pasul 2

    Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adăugați lăstarii. Se prăjește la foc mare timp de 10 minute până când mugurii sunt aurii și crocanți. Se amestecă nduja și se gătește timp de 5 minute, aruncând, până când mugurii sunt bine acoperiți. Strângeți peste zeama de lămâie pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 145
  • Gras 11.1g
  • Saturează 3g
  • Carbohidrați 3.6g
  • Zaharuri 2.9g
  • Fibră 4.1g
  • Proteină 5.7g
  • Sare 0,4g
.
#Vlăstari #prăjiți #Nduja
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast