Skip to content

Tipul bucătăriei:

12053

Zgârieturi de porc de casă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6 ca gustare

Gustarea supremă la bar este mult mai ușor de făcut decât crezi. Creați-vă propriile zgârieturi de porc super crocante, apoi serviți cu un strop de boia de ardei afumată sau sare de țelină pentru un plus de aromă.


Ingrediente

  • piele de burtă de porc 200 g bucată, tăiată (întreaba-ți măcelarul)
  • sare de masă
  • otet de vin alb 2 lingurite
  • sare de mare, boia de ardei sau sare de țelină a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Sarați ușor pielea apoi puneți-o pe un grătar deasupra unui vas și lăsați-o neacoperită la frigider peste noapte.

  • Pasul 2

    A doua zi, ștergeți pielea cu hârtie de bucătărie și frecați peste tot cu oțet. Tăiați în fâșii.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 140C/ventilator 120C/gaz 1. Așezați carnea de porc pe un gratar curat peste o tavă de prăjit. Gatiti 1 ora, scurgand din cand in cand grasimea. Dați cuptorul până la 200C/ventilator 180C/gaz 6 și continuați să gătiți până când devine maro auriu, crocant și începe să clocotească. Se amestecă cu sare de mare și orice alte condimente înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 69
  • Gras 5g
  • Proteină 5.8g
  • Sare 0,9g
#Zgârieturi #porc #casă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *