Tipul bucătăriei:
Cârnați cu sos de mere și ceapă
- servește 4 persoane
- Uşor
Pene de mere și ceapă caramelizată adaugă dulceață fructată plăcută la gustul profund al cârnaților și sosului în această cină simplă de iarnă
Faceți această rețetă pentru cârnați cu sos de mere și ceapă, apoi verificați broasca noastră în gaură, cârnați și piure cu sos de ceapă, caserolă de cârnați cu cuptor lent și rețete mai delicioase de cârnați.
Ingrediente
- carnati 8
- mere 2, miez și tăiat
- ceapa 2, feliate
- ulei pentru ploaie
- făină 1 lingură
- supă de pui 500 ml
- mustar Dijon 1 lingură
- crème fraîche 1 lingură
- verdeață și piure a servi
Metodă
-
Pasul 1
Rumeniti carnatii si merele intr-un pic de ulei intr-o tigaie antiaderenta pana devin cu adevarat aurii peste tot. Scoateți-o pe o farfurie. Adăugați ceapa cu un pic de ulei și un praf de sare și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când se caramelizează și se reduc.
-
Pasul 2
Adăugați făina și gătiți-o un minut, apoi turnați bulionul de pui, readuceți cârnații și merele în tigaie și fierbeți ușor timp de 15 minute până se îngroașă și cârnații s-au fiert. Se amestecă prin muștarul din dijon și crème fraîche. Se servește cu verdeață și piure.
Informatii nutritionale
- Kcals 422
- Gras 29.7g
- Saturează 10.1g
- Carbohidrați 20.9g
- Zaharuri 9.4g
- Fibră 4g
- Proteină 16g
- Sare 2.5g