Skip to content

Tipul bucătăriei:

O caserolă plină de cârnați în sos

Cârnați cu sos de mere și ceapă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Pene de mere și ceapă caramelizată adaugă dulceață fructată plăcută la gustul profund al cârnaților și sosului în această cină simplă de iarnă


Faceți această rețetă pentru cârnați cu sos de mere și ceapă, apoi verificați broasca noastră în gaură, cârnați și piure cu sos de ceapă, caserolă de cârnați cu cuptor lent și rețete mai delicioase de cârnați.

Ingrediente

  • carnati 8
  • mere 2, miez și tăiat
  • ceapa 2, feliate
  • ulei pentru ploaie
  • făină 1 lingură
  • supă de pui 500 ml
  • mustar Dijon 1 lingură
  • crème fraîche 1 lingură
  • verdeață și piure a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Rumeniti carnatii si merele intr-un pic de ulei intr-o tigaie antiaderenta pana devin cu adevarat aurii peste tot. Scoateți-o pe o farfurie. Adăugați ceapa cu un pic de ulei și un praf de sare și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când se caramelizează și se reduc.

  • Pasul 2

    Adăugați făina și gătiți-o un minut, apoi turnați bulionul de pui, readuceți cârnații și merele în tigaie și fierbeți ușor timp de 15 minute până se îngroașă și cârnații s-au fiert. Se amestecă prin muștarul din dijon și crème fraîche. Se servește cu verdeață și piure.

Informatii nutritionale

  • Kcals 422
  • Gras 29.7g
  • Saturează 10.1g
  • Carbohidrați 20.9g
  • Zaharuri 9.4g
  • Fibră 4g
  • Proteină 16g
  • Sare 2.5g
.
#Cârnați #sos #mere #și #ceapă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *