Skip to content

Tipul bucătăriei:

Caserolă cu cârnați italieni cu ardei, fasole borlotti și rozmarin

Cârnați italieni cu ardei, fasole borlotti și rozmarin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

One-pots sunt perfecte pentru mese fără stres la mijlocul săptămânii, iar această rețetă de cârnați italieni cu ardei, fasole borlotti și rozmarin este gata în doar 30 de minute și sub 500 de calorii.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • Cârnați italieni sau Toulouse (sau orice cârnați de porc cu ierburi, cu usturoi) 4, tăiate în bucăți
  • ceapă 1, tăiat în jumătate și feliat
  • semințe de fenicul 1 lingura
  • rozmarin 1/2 lingura de tocat
  • ardei rosii prajiti dintr-un borcan 2, scurs si feliat
  • supă de pui 400 ml
  • fasole borlotti Tavă de 400 g, clătită și scursă

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește puțin ulei într-o tigaie antiaderentă și se rumenesc bucățile de cârnați peste tot, apoi se scot. Se caleste ceapa in aceeasi tigaie pana se rumeneste si se inmoaie. Se adauga semintele de fenicul si rozmarinul si se calesc un minut, apoi se adauga ardeii si supa si se lasa la fiert inainte de a adauga carnatii inapoi. Gatiti 10 minute apoi adaugati fasolea si gatiti inca 10 minute pana cand carnatii sunt fierti.

Informatii nutritionale

  • Kcals 473
  • Gras 21.5g
  • Saturate 8.3g
  • Carbohidrați 26.3g
  • Fibră 11g
  • Proteină 38.1g
  • Sare 2.2g
#Cârnați #italieni #ardei #fasole #borlotti #și #rozmarin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *