Skip to content

Tipul bucătăriei:

715

Carne de porc cu napi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Umilul nap primește un rol principal în această friptură ușoară de cotlet de porc, cu arome de portocale și salvie. Serviți câteva verdețuri simple unse cu unt pentru o masă de familie fără agitație.


Ingrediente

  • napii 6 mici, tăiate și înjumătățite
  • ceapă 1, tocat
  • ulei de masline
  • cotlete de porc 4, tăiate cu grăsime dacă preferați
  • salvie o mână de frunze
  • portocale 2, coaja rasa a 1 si zeama amandoua

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se fierb napii 5 minute apoi se scurg. Prăjiți ceapa în puțin ulei de măsline și puneți-o într-o tavă de copt. Adăugați napii și asezonați. Cotletele se prajesc scurt in aceeasi tigaie la foc mare doar sa le coloreze si se pun deasupra ceapa si napii, se condimenteaza bine.

    Puneți frunzele de salvie în jurul cotletelor și turnați peste sucul și coaja de portocale. se mai stropeste putin ulei si se da la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana cand cotletele sunt fierte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 229
  • Carbohidrați 12.3g
  • Proteină 25.7g
  • Gras 8.9g
  • Sare 0,24g
  • Saturate 2g
  • Fibră 4.1g
#Carne #porc #napi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *