Tipul bucătăriei:

Cartofi, chorizo ​​și tocană de kale

Cartofi, chorizo ​​și tocană de kale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 2
  • Uşor

Cartofi pufoși, chorizo ​​picant și tocană caldă și reconfortantă – ce ți-ai mai putea dori dintr-o masă rapidă și ușoară de la mijlocul săptămânii în această iarnă?


Ingrediente

  • ceapă 1 mare, tocat
  • ulei de masline
  • chorizo 100g bucată, feliată
  • fulgi de chilli o ciupire (opțional)
  • supă de pui 500 ml
  • cartofi făinoși 2 mari (aproximativ 400g), decojite și tăiate în bucăți
  • varza 100g, tulpini scoase și tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti ceapa in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie.

  • Pasul 2

    Adăugați chorizo ​​și ardei iute, dacă folosiți, și prăjiți până când sunt crocante.

  • Pasul 3

    Se toarnă bulionul de pui și se aduce la foc mic.

  • Pasul 4

    Adăugați cartofii și fierbeți-i la foc mic până când cartofii sunt foarte fragede.

  • Pasul 5

    Adăugați kale și gătiți timp de 3-4 minute până se înmoaie. Gustați și condimentați dacă este necesar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 551
  • Gras 27.9g
  • Saturează 7.9g
  • Carbohidrați 45,7g
  • Zaharuri 10g
  • Fibră 8.6g
  • Proteină 25.1g
  • Sare 2.4g
.
#Cartofi #chorizo #și #tocană #kale
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast