Tipul bucătăriei:

Rețetă de caserolă cu cârnați lent

Caserolă de cârnați cu aragaz lent

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Dă-i bucătărie lentă dragostei cu acest încălzitor de iarnă, ambalat cu ingrediente consistente, inclusiv cârnați, slănină și fasole borlotti


Căutați o rețetă de caserolă de cârnați cu aragaz lent? Încercați rețeta noastră ușoară sau Mai mult rețete cu aragaz lent. Pentru o alternativă fără carne, verificați caserola noastră vegetariană.

Ingrediente

  • ulei de masline pentru prajit
  • cârnați cu herby 8
  • slănină striată 6 felii, tocate
  • praz 1 mare, feliat
  • usturoi 1 cuișor, feliat
  • vin alb 1 pahar
  • supă de pui 100 ml
  • fulgi de chilli uscat o ciupitura
  • piure de tomate 2 linguri
  • ardei roșii prăjiți dintr-un borcan 3, tocat
  • fasole borlotti 400g, scurs și clătit
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată aproximativ

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți aragazul lent la mare. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și rumeniți cârnații peste tot, asigurându-vă că obțineți o culoare foarte bună pe ele. Scoateți din tigaie apoi gătiți slănina până când este crocantă și aurie. Adăugați cârnații și slănina la aragazul lent cu prazul, usturoiul, vinul, bulionul, fulgii de ardei iute și roșiiee. Gatiti 2 ore apoi adaugati ardeii si fasolea si gatiti inca o ora. Condimentați și amestecați pătrunjelul înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 508
  • Gras 32.1g
  • Saturează 10.7g
  • Carbohidrați 21.2g
  • Zaharuri 7.2g
  • Fibră 8.6g
  • Proteină 24.4g
  • Sare 3.5g
.
#Caserolă #cârnați #aragaz #lent
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast