Tipul bucătăriei:
Caserolă de cârnați cu aragaz lent
- servește 4 persoane
- Uşor
Dă-i bucătărie lentă dragostei cu acest încălzitor de iarnă, ambalat cu ingrediente consistente, inclusiv cârnați, slănină și fasole borlotti
Căutați o rețetă de caserolă de cârnați cu aragaz lent? Încercați rețeta noastră ușoară sau Mai mult rețete cu aragaz lent. Pentru o alternativă fără carne, verificați caserola noastră vegetariană.
Ingrediente
- ulei de masline pentru prajit
- cârnați cu herby 8
- slănină striată 6 felii, tocate
- praz 1 mare, feliat
- usturoi 1 cuișor, feliat
- vin alb 1 pahar
- supă de pui 100 ml
- fulgi de chilli uscat o ciupitura
- piure de tomate 2 linguri
- ardei roșii prăjiți dintr-un borcan 3, tocat
- fasole borlotti 400g, scurs și clătit
- patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată aproximativ
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți aragazul lent la mare. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și rumeniți cârnații peste tot, asigurându-vă că obțineți o culoare foarte bună pe ele. Scoateți din tigaie apoi gătiți slănina până când este crocantă și aurie. Adăugați cârnații și slănina la aragazul lent cu prazul, usturoiul, vinul, bulionul, fulgii de ardei iute și roșiiee. Gatiti 2 ore apoi adaugati ardeii si fasolea si gatiti inca o ora. Condimentați și amestecați pătrunjelul înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 508
- Gras 32.1g
- Saturează 10.7g
- Carbohidrați 21.2g
- Zaharuri 7.2g
- Fibră 8.6g
- Proteină 24.4g
- Sare 3.5g