Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ciorbă de varză și cușcuș cu brânză de capră

Ciorbă de varză și cușcuș cu brânză de capră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această supă vegetariană super rapidă și sănătoasă primește un plus de aromă din gură verde copioasă și brânză cremoasă de capră. Terminați cu o împrăștiere de nuci de pin prăjite și serviți cu crusta de pâine.


Încercați această supă de cușcuș și varză încălzită, apoi verificați supa noastră de praz și cartofi, supa de pistou de iarna, supă de fasole cu unt picant și altele retete de supa.

Ingrediente

  • cuscus 4 linguri
  • kale 4 frunze mari (aproximativ 100g), maruntite fin
  • supa de pui sau legume cu aromă puternică 750 ml, aduse la fiert
  • brânză moale de capră 75 g
  • nuci de pin 2 linguri, prăjite
  • melasa de rodie (opțional – cumpără-l din supermarketurile mai mari) sau un strop de suc de lămâie

Metodă

  • Pasul 1

    Adăugați cușcușul și varza kale în bulion și fierbeți timp de 4 minute. Sezon.

    Împărțiți între 2 boluri și acoperiți fiecare cu jumătate de brânză de capră, 1 lingură de nuci de pin și un strop de melasă de rodie sau o stoarcere de suc de lămâie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 321
  • Gras 16.9g
  • Carbohidrați 19.5g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 24.3g
  • Sare 2.41g
#Ciorbă #varză #și #cușcuș #brânză #capră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *