Tipul bucătăriei:
Curry de miel parfumat all-in-one
- serveste 4
- Uşor
Nu este nevoie de prăjire, toate ingredientele sunt gătite împreună încet pentru a face un curry bogat. Am adăugat, de asemenea, instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru într-un aragaz lent
Încercați acest curry parfumat de miel, apoi verificați rețetele noastre bhuna de miel, dhansak de miel, keema de oaie și alte rețete de curry de miel.
Ingrediente
- coriandru o grămadă mică
- file de ceafă de miel 500 g, tăiate în bucăți
- cepe roșii 2, tăiate în jumătate și feliate
- ghimbir o bucata mare, rasa fin
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- ardei iute roșu 2, feliate
- Crema de nuca de cocos 2 cutii de 160 ml
- supa de pui sau de miel 400 ml
- semințe de chimen 2 lingurite
- coriandru 2 lingurite
- semințe de schinduf 2 linguri, macinate (optional)
- păstăi de cardamom 5, semințele îndepărtate și măcinate
- curcumă 1 1/2 linguriță
- orez basmati aburit pentru a servi
- chapatis a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Se separă tulpinile de coriandru și frunzele și se toacă mărunt tulpinile. Puneți tulpinile și toate ingredientele, cu excepția orezului și a frunzelor de coriandru, într-o oală mică, rezistentă la cuptor, cu capac și amestecați bine. Treceți o foaie de folie sub capac pentru a face sigiliul mai strâns. Gatiti 1 ora si jumatate pana cand mielul este fraged. Dacă doriți un sos mai gros, scoateți mielul și reduceți-l puțin pe plită. Se serveste cu orez si frunze de coriandru.
Informatii nutritionale
- Kcals 515
- Gras 39,8g
- Carbohidrați 10.6g
- Fibră 2.7g
- Proteină 30.9g
- Sare 0,7g