Skip to content

Tipul bucătăriei:

11525

Fasole albă și o oală verde de primăvară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Mâncărurile dintr-o oală nu sunt doar pentru lunile mai reci de toamnă și iarnă. Această rețetă de fasole albă și o oală verde de primăvară este ușoară și plină de arome proaspete de primăvară. În plus, este gata în doar 30 de minute și sub 300 de calorii.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapă 1, tocat
  • usturoi 1 cuișoare, plus 1/2 cățel de servit
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • stoc de legume 200 ml
  • fasole cannellini sau ace de rozmarin tocat pentru a face 1 lingura, plus un praf in plus
  • verdeata de primavara 150 g, tocat
  • pâine cu maia 4 felii, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 linguriță ulei într-o tigaie. Prăjiți ceapa timp de 3 minute până se înmoaie, adăugați usturoiul zdrobit pentru încă 30 de secunde, apoi adăugați roșiile tăiate și supa. Aduceți la fiert și gătiți timp de 20 de minute până se îngroașă.

  • Pasul 2

    Adăugați cannellini și rozmarinul și asezonați. Gatiti 5 minute, apoi adaugati verdeata de primavara si gatiti pana se inmoaie, adaugand un strop de bulion daca este nevoie.

  • Pasul 3

    Ungeți pâinele prăjite cu aluat cu jumătate de cățel de usturoi, mai stropiți cu puțin rozmarin tocat și serviți cu tocană.

Informatii nutritionale

  • Kcals 294
  • Gras 2.9g
  • Saturate 0,5g
  • Carbohidrați 51.2g
  • Fibră 5.3g
  • Proteină 13.2g
  • Sare 1.4g
#Fasole #albă #și #oală #verde #primăvară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *