Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de tocanita de porc cu ardei

File de porc cu tocană de ardei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca o parte
  • Uşor

Această rețetă de file de porc cu tocană de ardei hrănește 4 în mai puțin de o oră și are sub 200 de calorii – perfectă pentru dieta 5:2. În plus, puteți îngheța orice suplimentar


Încercați această rețetă de tocană de file de porc, apoi verificați tocana noastră vegetariană.

Ingrediente

  • muschiulet de porc 1 (aproximativ 400 g)
  • ulei de masline
  • ardei rosii 2 mari, fără sămânță și feliate
  • ceapa rosie 1, feliat
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • supă de pui 200 ml
  • cimbru 2 crengute
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • boia afumată 1 lingura
  • pătrunjel cu frunze plate tocat, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați muschiul de toată grăsimea și tendoanele, apoi tăiați în 12 medalioane. Puneți bucățile de porc între două bucăți de folie alimentară și zdrobiți-le astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1 cm. Condimentează ambele părți. Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă și se prăjește carnea de porc timp de 2 minute pe ambele părți, până devine aurie și gătită. Scoateți din tigaie, apoi prăjiți ardeii, ceapa și usturoiul în altă linguriță de ulei timp de 5 minute, apoi adăugați bulionul și crenguțele de cimbru. Adăugați un capac sau o foaie de hârtie de copt și fierbeți timp de 10-15 minute până când ardeii sunt moi. Se adaugă oțetul și boia și se condimentează. Se prăjește încă 2 minute cu capacul închis, se adaugă bucățile de porc (cu orice sucuri rămase) pentru a se încălzi în tocană timp de un minut. Se presară cu pătrunjel și se servește cu piure de fasole albă sau orez brun.

Informatii nutritionale

  • Kcals 184
  • Gras 6g
  • Saturate 1.8g
  • Carbohidrați 6.9g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 24g
  • Sare 0,2g
.
#File #porc #tocană #ardei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *