Skip to content

Tipul bucătăriei:

1545

Frittata de sfeclă roșie, mărar și feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

O frittata este una dintre cele mai ușor de făcut feluri de mâncare cu ouă. Această rețetă profită la maximum de sfeclă roșie și o asortează cu feta sărată și mărar pentru un fel de mâncare cu adevărat colorat. Pe masă în 10 minute este cea mai rapidă cină.


Ingrediente

  • ceapă 1, feliate subțire
  • ulei de masline
  • sfeclă roșie fiartă 2, feliate
  • feta 100g, maruntita
  • mărar mana mica, tocata
  • ouă 4, batut cu condimente

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica pana devine aurie. Peste straturile de sfeclă roșie, feta și mărar, apoi turnați ouăle.

  • Pasul 2

    Gatiti la foc mediu mare pana aproape ferm. Puneți sub grătar timp de 2 minute până când blatul se fixează.

Informatii nutritionale

  • Kcals 462
  • Carbohidrați 12.8g
  • Proteină 25.4g
  • Gras 34.7g
  • Sare 1,98g
  • Saturate 11.5g
  • Fibră 2.4g
#Frittata #sfeclă #roșie #mărar #și #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *