Tipul bucătăriei:
Frittata de sfeclă roșie, mărar și feta
- serveste 2
- Uşor
O frittata este una dintre cele mai ușor de făcut feluri de mâncare cu ouă. Această rețetă profită la maximum de sfeclă roșie și o asortează cu feta sărată și mărar pentru un fel de mâncare cu adevărat colorat. Pe masă în 10 minute este cea mai rapidă cină.
Ingrediente
- ceapă 1, feliate subțire
- ulei de masline
- sfeclă roșie fiartă 2, feliate
- feta 100g, maruntita
- mărar mana mica, tocata
- ouă 4, batut cu condimente
Metodă
-
Pasul 1
Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica pana devine aurie. Peste straturile de sfeclă roșie, feta și mărar, apoi turnați ouăle.
-
Pasul 2
Gatiti la foc mediu mare pana aproape ferm. Puneți sub grătar timp de 2 minute până când blatul se fixează.
Informatii nutritionale
- Kcals 462
- Carbohidrați 12.8g
- Proteină 25.4g
- Gras 34.7g
- Sare 1,98g
- Saturate 11.5g
- Fibră 2.4g
#Frittata #sfeclă #roșie #mărar #și #feta