Skip to content

Tipul bucătăriei:

Laksa de pui

Laksa de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

O rețetă rapidă de laksa. Gătiți pui și pastă de laksa într-o tigaie cu varză de fasole, frunze de lime kaffir și lapte de nucă de cocos pentru o oală thailandeză ușoară și sănătoasă pentru familie sau ca fel de mâncare ocazională pentru o cină pentru prieteni.


Ingrediente

  • file de pulpă de pui 4, tăiate în cuburi
  • laksa pastă 2-3 linguri
  • supă de pui 400 ml
  • lapte de nucă de cocos 400 ml
  • frunze de tei 2, mărunțite fin
  • muguri de fasole 200 g
  • taitei cu ou sau orez 200 g fierte
  • ardei iute roșu 1, feliate fin
  • sos de pește a condimenta

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti puiul si pasta intr-o tigaie si incalziti-le usor, rasturnand puiul in pasta. Amestecați supa de pui și aduceți totul la fiert.

  • Pasul 2

    Adăugați laptele de cocos și frunzele de lime și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați mugurii de fasole încă 1 minut.

  • Pasul 3

    Împărțiți tăițeii în 4 boluri și împărțiți laksa între ele. Se presară chilli pentru a servi și se condimentează cu sos de pește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 527
  • Gras 26.4g
  • Carbohidrați 40g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 30.2g
  • Sare 1g
#Laksa #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *