Skip to content

Tipul buc膬t膬riei:

O tigaie de o葲el cu o lingur膬 umplut膬 cu ardei 葯i ro葯ii fierte 卯ncet portocalii 葯i ro葯ii

Lecs贸 maghiar (tocan膬 de ardei)

Tip膬ri葲i aceast膬 re葲et膬
Imprima葲i numai dac膬 este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • U艧or

Buc膬tarul maghiar Levente Kopp谩ny ne 卯mp膬rt膬葯e葯te aceast膬 re葲et膬 tradi葲ional膬 de tocan膬 de ro葯ii 葯i ardei, delicioas膬 cu p芒ine crust膬


脦ncerca葲i aceast膬 re葲et膬 de lecs贸 unguresc, apoi verifica葲i gula葯ul nostru de vit膬 葯i re葲etele de tocan膬 mai reconfortant膬.

Planifica葲i o c膬l膬torie 卯n Ungaria? Descoperi葲i 10 lucruri pe care le iubim la buc膬t膬ria maghiar膬 葯i primele 10 locuri unde pute葲i m芒nca 葯i bea 卯n Budapesta.

Ingrediente

  • gr膬sime de sl膬nin膬 sau ulei vegetal 2 linguri
  • ceap膬 1 mediu, feliat sub葲ire
  • Ardei maghiari de ceara iute 450 g, t膬iate 卯n f芒葯ii de 5 mm
  • rosii 3 mari si foarte coapte, curatate si tocate
  • zah膬r 1陆 linguri葲膬
  • Boia maghiar膬 dulce maghiar膬 1 lingura
  • p芒ine crust膬 a servi

Metod膬

  • Pasul 1

    脦ncinge gr膬simea sau uleiul de sl膬nin膬 卯ntr-o tigaie mare la foc mic 葯i pr膬je葯te ceapa timp de 5 minute. Ad膬uga葲i ardeii 葯i g膬ti葲i timp de 15 minute, amestec芒nd din c芒nd 卯n c芒nd.

  • Pasul 2

    Ad膬uga葲i ro葯iile, zah膬rul, boia 葯i 1 陆 linguri葲膬 de sare 葯i g膬ti葲i timp de 25-30 de minute, amestec芒nd din c芒nd 卯n c芒nd, p芒n膬 c芒nd amestecul seam膬n膬 cu un sos de ro葯ii gros 葯i gros. Servi葲i cu p芒ine crust膬 pentru cur膬葲are.

Informatii nutritionale

  • Kcals 123
  • Gras 6.1g
  • Saturate 2.3g
  • Carbohidra葲i 12.2g
  • Zaharuri 11.6g
  • Fibr膬 5.2g
  • Protein膬 2.2g
  • Sare 1.8g
#Lecs贸 #maghiar #tocan膬 #ardei
G膬tit cu drag de pe
Evalueaz膬 aceast膬 re葲et膬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *