Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de mazăre fierte cu Jamón

Mazare fierte cu jamón

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Aveți nevoie de o garnitură rapidă și ușoară pentru următoarea cină? Acest fel de mâncare în stil spaniol de mazăre și șuncă serrano este ridicat cu o picătură de oțet de sherry


Ingrediente

  • ulei de măsline extra virgin 6 linguri
  • ceapa 2, tocate mărunt
  • usturoi 4 cuișoare, tocate
  • mazăre proaspătă sau congelată 500g, decongelat
  • supă de pui 100 ml
  • șuncă serrano 100g, mărunțit
  • oțet de sherry 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa cu un vârf mare de sare. Gatiti 5-10 minute sau pana cand se inmoaie si incepand sa se caramelizeze. Adăugați usturoiul și gătiți-l un minut înainte de a da bascula în mazăre, brânză de pui și șuncă serrano. Fierbeți ușor timp de 5 minute până când mazărea este fragedă și serviți îmbrăcat cu oțet de sherry și o mulțime de piper negru crăpat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 341
  • Gras 20.9g
  • Saturează 3.9g
  • Carbohidrați 18.3g
  • Zaharuri 10.7g
  • Fibră 8.4g
  • Proteină 15.8g
  • Sare 1g
.
#Mazare #fierte #jamón
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *