Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pui cu o oala cu fasole Cannellini si chorizo

Pui într-o oală cu fasole cannellini și chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de pui într-o singură oală cu fasole cannellini și chorizo ​​este foarte ușor de făcut și necesită timp minim. În plus, are sub 300 de calorii, ceea ce o face o masă excelentă la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • pulpe întregi de pui 4
  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, tăiate în felii subțiri
  • supa ușor de pui 100 ml
  • chorizo o bucată de 5 cm, tăiată cubulețe mici
  • fasole cannellini 1 tavă, clătită și scursă
  • rozmarin ½ lingurita de ace, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune pulpele de pui într-o tavă de copt sau o tavă unsă cu ulei, bagând ceapa sub pulpe. Asezonați foarte bine, apoi turnați 100 ml de supă ușor de pui sau apă în fund.

  • Pasul 2

    Se prăjește timp de 30 de minute, apoi se adaugă chorizo-ul și se fierbe încă 15 minute. Puneti fasolea si rozmarinul si amestecati totul (inclusiv ceapa).

  • Pasul 3

    Prăjiți încă 10 minute, apoi serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 247
  • Gras 7.4g
  • Saturate 2.4g
  • Carbohidrați 10.5g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 32.5g
  • Sare 0,5g
#Pui #întro #oală #fasole #cannellini #și #chorizo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *