Tipul bucătăriei:
Pui într-o oală cu fasole cannellini și chorizo
- serveste 4
- Uşor
Această rețetă de pui într-o singură oală cu fasole cannellini și chorizo este foarte ușor de făcut și necesită timp minim. În plus, are sub 300 de calorii, ceea ce o face o masă excelentă la mijlocul săptămânii.
Ingrediente
- pulpe întregi de pui 4
- ulei de masline
- ceapa rosie 1, tăiate în felii subțiri
- supa ușor de pui 100 ml
- chorizo o bucată de 5 cm, tăiată cubulețe mici
- fasole cannellini 1 tavă, clătită și scursă
- rozmarin ½ lingurita de ace, tocate
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune pulpele de pui într-o tavă de copt sau o tavă unsă cu ulei, bagând ceapa sub pulpe. Asezonați foarte bine, apoi turnați 100 ml de supă ușor de pui sau apă în fund.
-
Pasul 2
Se prăjește timp de 30 de minute, apoi se adaugă chorizo-ul și se fierbe încă 15 minute. Puneti fasolea si rozmarinul si amestecati totul (inclusiv ceapa).
-
Pasul 3
Prăjiți încă 10 minute, apoi serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 247
- Gras 7.4g
- Saturate 2.4g
- Carbohidrați 10.5g
- Fibră 4.5g
- Proteină 32.5g
- Sare 0,5g
#Pui #întro #oală #fasole #cannellini #și #chorizo