Skip to content

Tipul bucătăriei:

Bol cu ​​risotto cu conopidă și fenicul, acoperit cu pătrunjel tocat

Risotto cu conopidă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Preparați acest risotto cremos de conopidă și fenicul pentru o cină reconfortantă. Legumele sunt gătite în tigaie pentru ca toate aromele lor delicioase să se înmoaie în orez. Terminați cu unt și pătrunjel proaspăt tocat


Încercați acest risotto cu conopidă, apoi verificați risottoul nostru de legume, risottoul vegan, risottoul cu ciuperci și multe altele retete vegetariene de risotto.

Pentru mai multe opțiuni fără carne, încercați lasagna noastră vegetariană, musaca vegetariană, paella vegetariană și alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • ceapă 1 mic, tocat fin
  • unt
  • conopidă ½ cap mic, tocat grosier
  • fenicul 1 bec, tăiat în jumătate și mărunțit
  • orez arborio 300 g
  • vin alb 1 pahar
  • stoc de legume proaspăt, păstrat la cald
  • pătrunjel cu frunze plate o mână mică, tocată grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți un nod de unt într-o tigaie mică, apoi gătiți ceapa și usturoiul până se înmoaie. Se adauga conopida si feniculul si se fierbe 2-3 minute. Adăugați orezul și întoarceți-l astfel încât să fie acoperit cu unt. Puneti vinul si amestecati pana se absoarbe. Adăugați treptat bulionul, amestecând până obțineți un risotto cremos cu puțină mușcătură. Se amestecă pătrunjelul cu un alt nod de unt și se asezonează.

Informatii nutritionale

  • Kcals 328
  • Gras 3.2g
  • Carbohidrați 66.2g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 10.1g
  • Sare 0,39g
#Risotto #conopidă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *