Tipul bucătăriei:
Risotto de orz perlat cu spanac și ciuperci
- serveste 1
- Puțin efort
O nouă rețetă de risotto care îți va plăcea. Folosiți orz perlat în loc de orez, cu ciuperci și spanac, face o masă ușoară, dar sățioasă pentru unul.
Încercați acest risotto cu spanac și ciuperci și orz, apoi consultați mai multe rețete de risotto, cum ar fi risotto-ul nostru vegetarian clasic.
Pentru mai multe opțiuni de legume, încercați lasagna vegetariană, musaca vegetariana, paella vegetariană si altul retete vegetariene.
Ingrediente
- ciuperci de castan 50 g, curatate si feliate
- pulverizați ulei de măsline
- ceapă ½, tăiate mărunt
- cimbru tocat pentru a face 1 lingura
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- arpacaș 50 g
- supa de pui sau legume 400 ml
- spanac 100 g
- brânză moale cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți ciupercile într-un strop de ulei timp de 3 minute până devin aurii. Condimentați și scoateți tigaia. Prăjiți ceapa într-un alt spray de ulei de măsline timp de 2 minute înainte de a adăuga cimbrul și usturoiul și prăjiți timp de 1 minut. Se adauga orzul, se amesteca cu ceapa si se adauga treptat bulionul, amestecand des. Se fierbe timp de 25-30 de minute până când orzul este fraged, adăugând mai mult bulion dacă este necesar. Când bulionul a fost absorbit, amestecați spanacul, brânza și ciupercile. Se condimentează și se mai fierbe încă 2 minute până când spanacul s-a ofilit.
Informatii nutritionale
- Kcals 304
- Gras 5.4g
- Carbohidrați 51,7g
- Fibră 6.9g
- Proteină 12.9g
- Sare 1.6g