Skip to content

Tipul bucătăriei:

Risotto de orz perlat cu spanac și ciuperci

Risotto de orz perlat cu spanac și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

O nouă rețetă de risotto care îți va plăcea. Folosiți orz perlat în loc de orez, cu ciuperci și spanac, face o masă ușoară, dar sățioasă pentru unul.


Încercați acest risotto cu spanac și ciuperci și orz, apoi consultați mai multe rețete de risotto, cum ar fi risotto-ul nostru vegetarian clasic.

Pentru mai multe opțiuni de legume, încercați lasagna vegetariană, musaca vegetariana, paella vegetariană si altul retete vegetariene.

Ingrediente

  • ciuperci de castan 50 g, curatate si feliate
  • pulverizați ulei de măsline
  • ceapă ½, tăiate mărunt
  • cimbru tocat pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • arpacaș 50 g
  • supa de pui sau legume 400 ml
  • spanac 100 g
  • brânză moale cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ciupercile într-un strop de ulei timp de 3 minute până devin aurii. Condimentați și scoateți tigaia. Prăjiți ceapa într-un alt spray de ulei de măsline timp de 2 minute înainte de a adăuga cimbrul și usturoiul și prăjiți timp de 1 minut. Se adauga orzul, se amesteca cu ceapa si se adauga treptat bulionul, amestecand des. Se fierbe timp de 25-30 de minute până când orzul este fraged, adăugând mai mult bulion dacă este necesar. Când bulionul a fost absorbit, amestecați spanacul, brânza și ciupercile. Se condimentează și se mai fierbe încă 2 minute până când spanacul s-a ofilit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 304
  • Gras 5.4g
  • Carbohidrați 51,7g
  • Fibră 6.9g
  • Proteină 12.9g
  • Sare 1.6g
#Risotto #orz #perlat #spanac #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe
1/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *