Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de supa de naut cu harissa

Supă arzătoare de năut și harissa

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O supă picantă rapidă de făcut și ușor de făcut cu năut. Această rețetă vegetariană își ia căldura de la harissa, pasta de ardei iute din Maroc. Gata rapid în 20 de minute.


Ingrediente

  • ceapă 1, tocat
  • ulei de masline
  • morcovi 2, tăiate cubulețe
  • țelină 2 tulpini, tăiate cubulețe
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • harissa 2 linguri
  • naut tavă de 400 g, scursă
  • stoc de legume 750 ml
  • piure de tomate 2 linguri
  • pătrunjel un pumn de frunze, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa in 1 lingura de ulei de masline pana se inmoaie. Adăugați morcovul și țelina și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă chimenul și harissa și se fierbe timp de un minut. Adăugați restul ingredientelor, asezonați și aduceți la fiert. Gatiti 15 minute apoi amestecati patrunjelul inainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 188
  • Gras 5.7g
  • Carbohidrați 23.1g
  • Fibră 8.6g
  • Proteină 6.8g
  • Sare 1g
#Supă #arzătoare #năut #și #harissa
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *