Skip to content

Tipul bucătăriei:

1605

Supă de roșii și tamarind

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Condimentele indiene, ardeiul iute și tamarindul dau o adevărată putere acestei supe de roșii. Este atât de sănătos încât practic nu are grăsimi, așa că dacă doriți un fel de mâncare suplimentar copios, adăugați o mână de orez fiert sau serviți cu naans.


Faceți această supă de roșii și tamarind, apoi verificați supa noastră clasică de roșii, supa de roșii și ardei roșu, supa de linte roșie și alte rețete de supă caldă.

Ingrediente

  • usturoi 2 cuișoare, tocate
  • rădăcină de ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tocată
  • ardei iute verzi 2, tocat
  • chimen măcinat 1 lingura
  • coriandru 1 lingura
  • coriandru un buchet mic, tulpini și frunze separate
  • lentile roșii 50 g
  • roșii feliate 2 × cutie de 400 g
  • stoc de legume 500 ml
  • pasta de tamarind 1 lingura
  • iaurt natural 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură ulei într-o tigaie mare. Gătiți usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute timp de 3 minute, până când sunt parfumate.

  • Pasul 2

    Adăugați condimentele și gătiți câteva minute, apoi adăugați tulpinile de coriandru, lintea, roșiile și supa. Aduceți la fiert și amestecați pasta de tamarind. fierbeți timp de 20 de minute până când lintea este fragedă, apoi amestecați până la omogenizare completă.

  • Pasul 3

    Tăiați frunzele de coriandru și amestecați împreună cu iaurtul. Se rotește în supă înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 107
  • Gras 1.2g
  • Carbohidrați 17.9g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 7.4g
  • Sare 0,61g
#Supă #roșii #și #tamarind
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *