Skip to content

Tipul bucătăriei:

O tavă de prăjire umplută cu friptură de pui, orez și felii de portocale

Tava de pui Spatchcock

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această cină într-o conservă combină puiul fript acoperit cu harissa, chorizo ​​crocant și portocala caramelizată. Amestecați orezul basmati integral și spanacul pre-fierte prin sucurile de pui rămase și uleiul din tavă


Încearcă această tavă de pui spatchcock, apoi consultă ghidul nostru video despre cum să faci un pui de spatchcock. Avem, de asemenea, rețete mai ușoare de copt, inclusiv prăjitura de pui spaniolă, prăjitura de pui mediteraneană și prăjitura sănătoasă cu cârnați.

Ingrediente

  • fenicul 2 bulbi, feliati
  • Toată găina 1,2 kg, spatchcock
  • harissa 2 lingurite
  • chorizo 50 g, feliate
  • portocale 2, pane
  • măsline kalamata o mână
  • baby spanac 160g
  • orez basmati brun 2 pungi de 250 g
  • pătrunjel cu frunze plate o mână de frunze
  • fulgi de migdale 50 g, prăjită

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune feliile de fenicul în fundul unei forme mari și cuibărește puiul deasupra. Întindeți harissa peste tot puiul și asezonați. Se prăjește timp de 20 de minute, apoi se împrăștie în jurul feliilor de chorizo, felii de portocale și măsline și se mai prăjesc încă 30 de minute.

  • Pasul 2

    Scoatem din cuptor, imprastiam spanacul, acoperim toata tava si lasam sa se odihneasca 10 minute.

  • Pasul 3

    Se încălzește orezul în cuptorul cu microunde, se pune în tavă și se amestecă bine. Se presară cu pătrunjel și migdale fulgi pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 663
  • Gras 33.4g
  • Saturate 7.9g
  • Carbohidrați 36.9g
  • Zaharuri 7.3g
  • Fibră 8.3g
  • Proteină 49,7g
  • Sare 1.1g
#Tava #pui #Spatchcock
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *