Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tocană de miel și piper spaniol fumat

Tocană de miel și piper spaniol fumat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această tocană de miel și piper spaniolă este foarte delicată și plină de aromă. Se ornează cu pătrunjel și se servește cu niște pâine crustă pentru a absorbi toate acele sucuri delicioase


Ingrediente

  • file de gât de miel 600g, tăiate în bucăți și condimentate
  • ulei de masline
  • ceapă 1 mare, tocat
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • boia afumată fierbinte 1 linguriță
  • supă de pui 500 ml
  • roșii cherry 400g tablă
  • ardei piquillo Borcan de 230g, scurs
  • cartofi 350g, decojite și tăiate în bucăți mici
  • patrunjel cu frunze plate o mână, tocată
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie antiaderentă la fierbinte și gătiți mielul, rotind până se rumenesc pe toate părțile. Ar trebui să existe suficientă grăsime pe carne pentru a nu fi nevoie să adăugați ulei suplimentar.

  • Pasul 2

    Odată rumenit, scoateți mielul și adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă boiaua, apoi se adaugă mieul înapoi cu bulionul și roșiile. Aduceți la foc mic, apoi gătiți timp de 1-1¼ ore până când mielul este fraged. Adăugați ardeii și cartofii și dați-i încă 20 de minute până când cartofii se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul și se servește cu pâine crustă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 513
  • Gras 24.9g
  • Saturează 9.4g
  • Carbohidrați 35.2g
  • Zaharuri 20g
  • Fibră 6.1g
  • Proteină 34.1g
  • Sare 0,8g
.
#Tocană #miel #și #piper #spaniol #fumat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *