Skip to content

Tipul bucătăriei:

483

Tocană de praz, pui și fasole albă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această tocană într-o oală este ușoară, sănătoasă și gata în doar 30 de minute – perfectă pentru o cină la mijlocul săptămânii. Încercați să experimentați cu diferite tipuri de fasole pentru a vedea care preferați.


Încercați această tocană de praz, pui și fasole albă, apoi verificați tocanita noastră vegetariană.

Ingrediente

  • ceapă 1, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • file de pulpă de pui fără piele 4, tăiate în bucăți
  • praz 2, tocat
  • supă de pui proaspăt, preparat până la 150 ml
  • fasole alba (unt, aproximativ 400 g
  • patrunjel cret 1 buchet, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge putin ulei intr-o cratita si se caleste ceapa aproximativ 4 minute pana se inmoaie dar nu se rumeneste. Adăugați usturoiul, puiul și prazul și amestecați până când puiul se rumenește. Adăugați bulionul și aduceți la fiert, gătiți timp de 8 minute sau până când prazul este fraged și puiul este gătit. Se amestecă fasolea și se încălzește apoi se amestecă pătrunjelul și se condimentează bine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 452
  • Gras 13.2g
  • Saturate 2.7g
  • Carbohidrați 32g
  • Proteină 53,5g
#Tocană #praz #pui #și #fasole #albă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *