Tipul bucătăriei:
Tocană de praz, pui și fasole albă
- serveste 2
- Puțin efort
Această tocană într-o oală este ușoară, sănătoasă și gata în doar 30 de minute – perfectă pentru o cină la mijlocul săptămânii. Încercați să experimentați cu diferite tipuri de fasole pentru a vedea care preferați.
Încercați această tocană de praz, pui și fasole albă, apoi verificați tocanita noastră vegetariană.
Ingrediente
- ceapă 1, feliat
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- file de pulpă de pui fără piele 4, tăiate în bucăți
- praz 2, tocat
- supă de pui proaspăt, preparat până la 150 ml
- fasole alba (unt, aproximativ 400 g
- patrunjel cret 1 buchet, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge putin ulei intr-o cratita si se caleste ceapa aproximativ 4 minute pana se inmoaie dar nu se rumeneste. Adăugați usturoiul, puiul și prazul și amestecați până când puiul se rumenește. Adăugați bulionul și aduceți la fiert, gătiți timp de 8 minute sau până când prazul este fraged și puiul este gătit. Se amestecă fasolea și se încălzește apoi se amestecă pătrunjelul și se condimentează bine.
Informatii nutritionale
- Kcals 452
- Gras 13.2g
- Saturate 2.7g
- Carbohidrați 32g
- Proteină 53,5g