Tipul bucătăriei:

Rețetă Slow Cooker irlandeză

Tocană irlandeză cu aragaz lent

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această tocăniță tradițională consistentă este cea mai potrivită pentru cină, pe măsură ce lunile de iarnă se rostogolesc. Puneți mielul și legumele într-un aragaz lent și plecați timp de patru ore


Căutați o rețetă de tocană irlandeză cu aragaz lent? Încercați rețeta noastră ușoară sau mai multe idei cu aragaz lent

Ingrediente

  • ulei pentru prajit
  • file de gât de miel 500g, tăiate în bucăți
  • făină simplă 1 lingură, foarte condimentată
  • stoc de miel 750ml
  • praz 2, înjumătățite, spălate și tăiate în felii groase
  • Morcovi Chantenay 300g
  • Cartofi Charlotte 400g, decojite și înjumătățite

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți aragazul lent la mare. Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare. Aruncați mielul în făina condimentată, scuturând orice exces. Se adaugă în tigaie și se rumenesc peste tot (se face în loturi, dacă este necesar). Scoateți în aragazul lent și adăugați restul ingredientelor. Gatiti timp de 4 ore pana cand mielul se topeste si legumele sunt fierte. Condimentează și servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 506
  • Gras 31.4g
  • Saturează 12.3g
  • Carbohidrați 21.9g
  • Zaharuri 5.6g
  • Fibră 5.6g
  • Proteină 31.4g
  • Sare 0,4g
.
#Tocană #irlandeză #aragaz #lent
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast