Tipul bucătăriei:

Tocană irlandeză cu aragaz lent
- servește 4 persoane
- Uşor
Această tocăniță tradițională consistentă este cea mai potrivită pentru cină, pe măsură ce lunile de iarnă se rostogolesc. Puneți mielul și legumele într-un aragaz lent și plecați timp de patru ore
Căutați o rețetă de tocană irlandeză cu aragaz lent? Încercați rețeta noastră ușoară sau mai multe idei cu aragaz lent
Ingrediente
- ulei pentru prajit
- file de gât de miel 500g, tăiate în bucăți
- făină simplă 1 lingură, foarte condimentată
- stoc de miel 750ml
- praz 2, înjumătățite, spălate și tăiate în felii groase
- Morcovi Chantenay 300g
- Cartofi Charlotte 400g, decojite și înjumătățite
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți aragazul lent la mare. Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare. Aruncați mielul în făina condimentată, scuturând orice exces. Se adaugă în tigaie și se rumenesc peste tot (se face în loturi, dacă este necesar). Scoateți în aragazul lent și adăugați restul ingredientelor. Gatiti timp de 4 ore pana cand mielul se topeste si legumele sunt fierte. Condimentează și servește.
Informatii nutritionale
- Kcals 506
- Gras 31.4g
- Saturează 12.3g
- Carbohidrați 21.9g
- Zaharuri 5.6g
- Fibră 5.6g
- Proteină 31.4g
- Sare 0,4g