Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de bulion de friptură cu tăiței

Anason stelat și bulion de soia cu friptură arsă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Consultați rețeta noastră simplă de bulion de carne de vită, cu mâncare crocantă și porumb dulce. Această rețetă ușoară de supă de tăiței este gata în 30 de minute și este săracă în calorii


Încercați acest bulion de friptură, apoi verificați bulionul nostru de oase, bulionul de legume și bulionul chinez de tăiței de pui.

Ingrediente

  • ghimbir 4 felii subțiri, plus 2 lingurițe tocate mărunt
  • ceapa verde 4
  • supă de pui 600 ml
  • anason stelat 2, rupt
  • bat de scortisoara 1
  • cuișoare 5
  • zahar brun 1 linguriță
  • fulgi de chilli uscat un ciupit bun
  • ulei de susan 2 lingurițe, plus un pic suplimentar pentru friptură
  • oțet de orez sau oțet de sherry 2 lingurițe
  • friptură de muschi 250g, tăiat cu grăsime
  • mangetout și porumb pentru copii Pachet de 175g
  • sos de soia 1 lingură
  • taitei de oua proaspete 200g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ghimbirul feliat, 2 din ceapa de primăvară, bulionul, condimentele și zahărul într-o tigaie la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Fierbeți foarte ușor, acoperit, timp de 15 minute. Se strecoară, apoi se întoarce lichidul înapoi în tigaie (aruncând solidele).

  • Pasul 2

    Tocăm mărunt ceapa de primăvară rămasă și amestecăm cu ghimbirul tocat mărunt, fulgi de ardei iute, ulei de susan, oțet de orez și un strop de apă.

  • Pasul 3

    Încălziți o tigaie la cald. Ungeți friptura cu un strop de ulei de susan și condimentați bine. Se fierbe 2 minute de fiecare parte, apoi se odihnește sub folie.

  • Pasul 4

    Reîncălziți bulionul și fierbeți friptura și porumbul pentru 2 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă sosul de soia, apoi se adaugă tăiței pentru a se încălzi.

  • Pasul 5

    Împărțiți tăiței, legumele și bulionul între 2 boluri, apoi acoperiți cu friptură feliată și amestecul de ghimbir și ulei de susan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 457
  • Gras 15.2g
  • Saturează 4.4g
  • Carbohidrați 34.2g
  • Zaharuri 7.2g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 43.1g
  • Sare 2.5g
.
#Anason #stelat #și #bulion #soia #friptură #arsă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *