Tipul bucătăriei:
Ardei cu mozzarella, chilli și nuci de pin
- serveste 3
- Puțin efort
Ardeii roșii prăjiți umpluți cu mozzarella, ardei iute și nuci de pin sunt un antipasti ușor sau o masă ușoară. Grătar, grătar sau grătar pentru a obține cea mai bună aromă carbonizată.
Faceți acești ardei umpluți cu mozzarella, apoi verificați ardeii noștri umpluți cu halloumi, ardeii umpluți vegetarieni și ardeii umpluți cu cușcuș.
https://youtube.com/watch?v=uycvxcYKerE%26hl%3Den%26fs%3D1
Ingrediente
- ardei rosii 2, înjumătățit
- ardei galben 1, înjumătățit
- ulei 1 lingura
- mozzarella 2 bile de 150 g, fiecare bilă tăiată în 3
pansament
- lămâie 1, suc
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- nuci de pin 2 linguri, prăjite
- pătrunjel un buchet mic, tocat
- ulei de masline
Metodă
-
Pasul 1
Bateți toate ingredientele pentru dressing cu 3 linguri de ulei de măsline și asezonați. Răzuiți semințele din fiecare jumătate de ardei, apoi frecați jumătățile cu puțin ulei. Grătar, grătar sau grătar, tăiat cu partea în jos, timp de 5 minute până când marginile sunt carbonizate și încep să se înmoaie. Întoarceți ardeii și puneți câte o felie de mozzarella în fiecare jumătate. Gatiti inca 5-10 minute pana cand branza s-a topit si bazele de ardei s-au inmuiat. Dacă vă place mozzarela crocantă, aruncați ardeii pentru scurt timp sub grătar. Aranjați ardeii pe un platou și stropiți cu dressing.
Informatii nutritionale
- Kcals 471
- Gras 39.1g
- Carbohidrați 9.2g
- Fibră 2.5g
- Proteină 21.1g
- Sare 1.02g