Skip to content

Tipul bucătăriei:

847

Branza de capra la cuptor cu brioche prajita

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Brânza cremoasă de capră se coace deasupra chutney-ului de roșii și se servește deasupra brioșului dulce. Acest fel de mâncare rapidă și ușoară arată impresionant și este cel mai bun starter vegetarian al nostru.


Ingrediente

  • ceapa marinata antipasti 6, tăiate la jumătate (căutați ceapă Waitrose sau Sacla borretone)
  • chutney de roșii 2 linguri grămadă
  • brânză moale de capră 100 g
  • ulei de masline
  • brioşă prăjită, a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ceapa în fundul a 2 ramekins și adăugați 1 linguriță de chutney la fiecare. Adăugați la fiecare jumătate din brânză de capră și stropiți cu ulei de măsline.

    Prăjiți la foc mediu timp de 8-10 minute, sau până când brânza clocotește și se rumenește. Trebuie să-i acordați un timp decent sau ceapa nu se va încălzi la servirea cu brioșă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 147
  • Carbohidrați 4.6g
  • Proteină 6.9g
  • Gras 11.3g
  • Sare 1,68g
  • Saturate 5.4g
  • Fibră 0,5g
#Branza #capra #cuptor #brioche #prajita
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *