Tipul bucătăriei:
Branza de capra la cuptor cu brioche prajita
- serveste 2
- Uşor
Brânza cremoasă de capră se coace deasupra chutney-ului de roșii și se servește deasupra brioșului dulce. Acest fel de mâncare rapidă și ușoară arată impresionant și este cel mai bun starter vegetarian al nostru.
Ingrediente
- ceapa marinata antipasti 6, tăiate la jumătate (căutați ceapă Waitrose sau Sacla borretone)
- chutney de roșii 2 linguri grămadă
- brânză moale de capră 100 g
- ulei de masline
- brioşă prăjită, a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ceapa în fundul a 2 ramekins și adăugați 1 linguriță de chutney la fiecare. Adăugați la fiecare jumătate din brânză de capră și stropiți cu ulei de măsline.
Prăjiți la foc mediu timp de 8-10 minute, sau până când brânza clocotește și se rumenește. Trebuie să-i acordați un timp decent sau ceapa nu se va încălzi la servirea cu brioșă.
Informatii nutritionale
- Kcals 147
- Carbohidrați 4.6g
- Proteină 6.9g
- Gras 11.3g
- Sare 1,68g
- Saturate 5.4g
- Fibră 0,5g
#Branza #capra #cuptor #brioche #prajita