Tipul bucătăriei:

Branza de capra la gratar cu pesto de nuca si patrunjel
- serveste 4
- Puțin efort
Acesta este un fel de mâncare grozav de toamnă și este un aperitiv impresionant pentru cina. Toate nucile vor deveni mai uscate și mai amare odată cu vârsta – folosirea nucilor din noul sezon vă va oferi un pesto mai dulce.
Ingrediente
- nuci decojite 25 g, prăjită
- pătrunjel cu frunze plate o grămadă mică
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ulei de masline
- lămâie un strop de suc
- branza de capra 4 felii groase dintr-un buștean (cu coajă)
- frunze de salată verde închis sau roșu a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune nucile, patrunjelul si usturoiul intr-un robot de bucatarie. Se amestecă împreună, adăugând ulei de măsline, până când obțineți o consistență de lingură. Se condimentează și se adaugă sucul de lămâie.
-
Pasul 2
Pune brânza de capră pe o foaie de copt antiaderentă și glisează sub grătar până devine aurie.
-
Pasul 3
Serviți brânza de capră pe frunzele de salată și puneți cu lingura peste pesto.
Informatii nutritionale
- Kcals 238
- Gras 23g
- Saturate 7.2g
- Carbohidrați 0,5g
- Fibră 0,3g
- Proteină 7.4g
- Sare 0,54g
#Branza #capra #gratar #pesto #nuca #patrunjel