Skip to content

Tipul bucătăriei:

Branza de capra la gratar cu pesto de nuca si patrunjel

Branza de capra la gratar cu pesto de nuca si patrunjel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Acesta este un fel de mâncare grozav de toamnă și este un aperitiv impresionant pentru cina. Toate nucile vor deveni mai uscate și mai amare odată cu vârsta – folosirea nucilor din noul sezon vă va oferi un pesto mai dulce.


Ingrediente

  • nuci decojite 25 g, prăjită
  • pătrunjel cu frunze plate o grămadă mică
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ulei de masline
  • lămâie un strop de suc
  • branza de capra 4 felii groase dintr-un buștean (cu coajă)
  • frunze de salată verde închis sau roșu a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune nucile, patrunjelul si usturoiul intr-un robot de bucatarie. Se amestecă împreună, adăugând ulei de măsline, până când obțineți o consistență de lingură. Se condimentează și se adaugă sucul de lămâie.

  • Pasul 2

    Pune brânza de capră pe o foaie de copt antiaderentă și glisează sub grătar până devine aurie.

  • Pasul 3

    Serviți brânza de capră pe frunzele de salată și puneți cu lingura peste pesto.

Informatii nutritionale

  • Kcals 238
  • Gras 23g
  • Saturate 7.2g
  • Carbohidrați 0,5g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 7.4g
  • Sare 0,54g
#Branza #capra #gratar #pesto #nuca #patrunjel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *