Tipul bucătăriei:
Brânză de conopidă și broccoli
- serveste 2
- Uşor
Brânza de conopidă este un clasic absolut. Adăugați broccoli în amestec și obțineți un gratinat clocotitor, cu brânză, care este pur confort în timpul lunilor de iarnă. De ce să nu faceți porții mai mici și să o serviți și ca garnitură?
Încercați brânza noastră de conopidă și broccoli, apoi verificați cea mai bună brânză de conopidă, broccoli și Mai mult retete de broccoli.
Ingrediente
- brocoli 250 g, tăiate buchetele
- conopidă 250 g, tăiate buchetele
- creme fraiche cu jumătate de grăsime 100 g
- cheddar matur sau alternativă vegetariană 50g, ras, plus extra la gratar
- arpagic un buchet mic, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe broccoli și conopida până când se înmoaie, aproximativ 5-6 minute. Se amestecă crème fraîche, brânza și arpagicul și se amestecă cu legumele. Îngrămădiți în 2 vase mici rezistente la cuptor și acoperiți cu încă o mână de brânză. Prăjiți până devin aurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 331
- Gras 23.7g
- Saturate 13.4g
- Carbohidrați 8.3g
- Proteină 21.6g
#Brânză #conopidă #și #broccoli